Klantenservice
EDV / Tafelrokken.com
 
Telefoon: 0318 743443
E-mail: info@tafelrokken.com

14 Dagen zichttermijn

Bij Tafelrokken.com heeft u recht op een zichttermijn van 14 dagen.
 
Hoe werkt dit recht op zichttermijn?
 
Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen, na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze weer kunt gebruiken om de bestelling of een gedeelte daarvan terug te sturen. Wanneer het 14 dagen zichttermijn is verlopen is de koopovereenkomst een feit.
 
Wat houdt het zichttermijn in? 
 
Tijdens deze 14 dagen mag u het product bekijken en eventueel proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou kunnen doen. Een loungeset mag bekeken worden, maar mag niet in gebruik worden genomen. Een broodrooster mag uit de verpakking worden genomen, maar er mag geen brood mee geroosterd  worden. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.
 
Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn? 
 
Heeft u spijt van uw aankoop of wilt een product om een andere reden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling terugsturen? Vult u dan het retouren formulier op onze webshop in, u ontvangt binnen één werkdag een e-mail met hierin de instructies en uw ticketnummer voor het retourzenden van het product. Het is helaas niet mogelijk de bestelling bij de chauffeur om te ruilen of mee terug te geven. Het aankoopbedrag wordt na ontvangst van de goederen, inclusief de verzendkosten binnen een termijn van 14 dagen teruggestort.
 
Zijn er kosten verbonden aan het retourneren? 
De Verzendkosten voor het retourneren van de artikelen zijn voor uw rekening. Wij vergoeden alle kosten inclusief de leveringskosten voor het bezorgen van uw bestelling.
 
Zie artikel 9.2 van onze algemene voorwaarden. (verplichtingen van de ondernemer bij herroeping)
‘’De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.’’
 
Klik hier om naar het retouren formulier te gaan.
 
Retour adres: Inductorstraat 9b - 3903KA Veenendaal
©. Tafelrokken.com 2018 Gebruik van deze site betekend dat u akkoord gaat met onze Algemene voorwaarden. Tafelrokken.com maakt gebruik van cookies