Klantenservice
EDV / Tafelrokken.com
 
Telefoon: 0318 743443
E-mail: info@tafelrokken.com

Betalen bij Tafelrokken.com

Tafelrokken.com biedt u diverse manieren om uw bestelling af te rekenen.
 
iDeal: inmiddels de bekendste en meest veilige betaaloptie van Nederland. Veilig betalen via uw eigen bank. Het voordeel hiervan is dat wij de bestelling direct in behandeling kunnen nemen en u binnen de genoemde termijn kunnen leveren.
 
Betaling vooruit per bank: u maakt het verschuldigde bedrag over via uw bank naar ons bankrekening nummer. Deze gegevens vind u op het bestelformulier die u ontvangt in uw mailbox. Houdt u er wel rekening mee dat dit de verzending van uw bestelling met één tot twee werkdagen kan vertragen.
 
PayPal: met PayPal betaalt u snel en veilig online. PayPal beschermt u tijdens het online winkelen. 
 
Rembours: wanneer u er voor kiest de bestelling te laten bezorgen is er de mogelijkheid om te betalen bij aflevering aan de chauffeur, postbode of koerier. U betaalt voor dit betaalgemak € 15,00  extra! U betaalt dus pas op het moment dat u het pakket ook daadwerkelijk aangeboden krijgt.
 
Betalen bij afhalen: indien u kiest voor het afhalen van uw bestelling dan kunt u contant bij ons afrekenen.
 
Betalen op rekening: Betalen op rekening is alleen mogelijk in overleg. Voor deze betaal mogelijkheid kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
©. Tafelrokken.com 2018 Gebruik van deze site betekend dat u akkoord gaat met onze Algemene voorwaarden. Tafelrokken.com maakt gebruik van cookies