Klantenservice
EDV / Tafelrokken.com
 
Telefoon: 0318 743443
E-mail: info@tafelrokken.com

Zakelijk bestellen

Met de statafelrok van Tafelrokken.com maakt u eenvoudig van uw statafel een feestelijke uitstraling. Door met verschillende kleuren te werken kunt u professioneel elk thema feest aankleden.
 
Offerte op maat:
Bent u als particulier, bedrijf, gemeenten of vereniging op zoek naar een speciaal product neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen dan een passende aanbieding maken. Verder Biedt Tafelrokken.com zakelijke klanten de mogelijkheid om een product op maat te laten produceren. 
 
Bestellen op rekening:
Bestellen op rekening is mogelijk voor bedrijven, gemeenten en verenigingen binnen Nederland. Mail uw bedrijfsgegevens met kvk nummer naar info@tafelrokken.com. Na controle en goedkeuring zullen wij de producten naar u verzenden. Let op: Voor gebruikmaking van deze service wordt een kredietwaardigheidscheck uitgevoerd.
 
Levering naar België:
Wilt u als bedrijf gevestigd in België een bestelling plaatsen dan kunt u ons een e-mail sturen met uw bedrijfsgegevens en btw nummer. Na controle zullen wij de goederen factureren met het 0%btw tarief. Let op: Dit geldt alleen voor leveringen die wij bezorgen bij u in België. Wanneer u de goederen bij ons in Veenendaal komt afhalen zijn wij verplicht 21% btw te berekenen.
 
Contact informatie:
Telefoon: 0318 743443
Mail: info@tafelrokken.com
©. Tafelrokken.com 2018 Gebruik van deze site betekend dat u akkoord gaat met onze Algemene voorwaarden. Tafelrokken.com maakt gebruik van cookies