Menu
Winkelwagen

Betalen

Betalen bij Tafelrokken.com kan op verschillende manieren. Zo kunt u eenvoudig met I-deal, Bancontact, PayPal, bankoverschrijving, onder rembours of met pin betalen.

Wat is het IBAN-nummer van Tafelrokken.com:

Ons IBAN-nummer is NL55 SNSB 0957 0941 91 t.n.v. EDV Online BV. Vermeld bij uw betaling altijd uw naam en bestelnummer.

Op welke manieren kan ik betalen:

I-deal:

Met I-deal betalen kan via ABN Amro, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Landschot Bankiers, Knap, Bunq, Moneyou en Handelsbanken.

Bancontact:

Online betalen met Bancontact is veilig en snel. Bancontact is een betaalmethode voor onze Belgische klanten. Het is net als i-DEAL een snelle en betaalmogelijkheid.

PayPal:

PayPal is van origine een betaalwijze ontwikkeld voor Ebay. Inmiddels is het een van de meest geaccepteerde betaalopties wereldwijd. Consumenten kunnen met PayPal eenvoudig betalen door middel van hun e-mailadres en wachtwoord. De bedragen kunnen worden betaald door middel van een automatische afschrijving of een gekoppelde creditcard.

Bankoverschrijving:

Via een bankoverschrijving maakt u het verschuldigde bedrag over via uw bank naar ons IBAN-nummer. Onze betaalgegevens vindt u ook op het bestelformulier die u ontvangt in uw mailbox. Houdt er wel rekening mee dat als u met bankoverschrijving betaalt dit de verzending van uw bestelling met één tot twee werkdagen kan vertragen.

Rembours:

Als u ervoor kiest de bestelling te laten bezorgen is er de mogelijkheid om te betalen bij aflevering aan de chauffeur, postbode of koerier. U betaalt voor dit betaalgemak € 12,50 extra. Dit zijn de administratiekosten die de transporteur in rekening brengt voor het verwerken van de betaling. U betaalt dus pas op het moment dat u het pakket ook daadwerkelijk aangeboden krijgt.

Contant betalen:

Contant betalen is alleen mogelijk als u uw bestelling bij ons komt afhalen.

Pin:

Als u ervoor kiest om uw bestelling af te halen dan kunt u ook met Pin bij ons afrekenen.

Voordat u verder gaat!
Om u beter en persoonlijker te helpen maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Voor meer informatie zie onze privacy policy. Klik op toestaan om cookies te accepteren.