Menu
Winkelwagen

Copyright Tafelrokken.com

Op het gebruik van deze website Tafelrokken.com zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie:

EDV Online BV, Tafelrokken.com streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat EDV Online BV, Tafelrokken.com niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.
Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. EDV Online BV, Tafelrokken.com aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Hyperlinks:

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. EDV Online BV, Tafelrokken.com heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. EDV Online BV, Tafelrokken.com aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten:

Alle publicaties en uitingen van EDV Online BV, Tafelrokken.com zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat EDV Online BV, Tafelrokken.com daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

Voordat u verder gaat!
Om u beter en persoonlijker te helpen maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Voor meer informatie zie onze privacy policy. Klik op toestaan om cookies te accepteren.